

## SUMMER 2019 RECREATIONAL SCHEDULE JULY 2– AUGUST 29, 2019

## Premier Recreational & Competitive Gymnastics and Cheerleading Facility!

	Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday	Saturday	Sunday
Parent and Tot (18 months – 2 yrs)		5:00-5:45	5:00-5:45	5:45-6:30		9:00-9:45 9:45-10:30	
Kindergym (3 – 4 years old) Ask about our daytime flexible scheduling!		5:00-6:00 6:00-7:00	5:00-6:00 6:00-7:00	5:00-6:00 6:00-7:00		9:30-10:30 10:30-11:30 11:00-12:00 12:00-1:00 1:00-2:00	
Advanced Kindergym						9:00-10:30 (x2)	
Junior (5 – 6 years old)		5:45-6:45 6:00-7:00	5:00-6:00 6:00-7:00	5:00-6:00 6:30-7:30		9:00-10:00 10:00-11:00 10:30-11:30 11:30-12:30	
Junior Advanced						12:30-2:00	
Junior Tumbling		5:00-6:00					
Intermediate (7 – 9 years old)		7:00-8:00	5:45-6:45 7:00-8:00	6:00-7:00 7:30-8:30		10:30-11:30 11:30-12-30	
Intermediate Advanced			7:00-8:30 (1.5hr)			12:30-2:00	
Intermediate Tumbling			6:45-8:15 (1.5hr)			11:30-1:00	
Senior (10+ years)		7:00-8:30 (1.5hr)	5:00-6:30 (1.5hr)	7:00-8:30 (1.5hr)			
Senior Advanced		7:45-9:15 (1.5hr)					
Senior Tumbling				7:30-9:00 (1.5hr)			
Junior Boys (5-6)						9:30-10:30	
Intermediate Boys (7-9)						10:30-12:00	
Senior Boys (10+)				6:00-7:30 (1.5hr)			

NEW!! Accelerated Junior			4:00-6:00	Our Accelerated classes run for two hours and have a higher emphasis on the technical mastery of skills with
NEW !! Accelerated Interm.		6:30-8:30		the added fun of developing routines on each apparatus! Athletes will also continue to work on
NEW !! Accelerated Senior	6:30-8:30			mastering badges in their progress reports.

NINJA 101 (5-8)		Our Co-Ed NINJA classes focus on flexibility, endurance, agility, balance and coordination. Classes include	12:00-1:00	
NINJA 101 (9+)	6:45-7:45	obstacles, flexibility training and conditioning circuits. It's a great way to build strength and self-confidence!		
NINJA 102		Note: to register in Ninja 102 the athlete must have completed Ninja 101 and have had experience doing aerial inversions ("flip").	1:00-2:00	

Cheer 101 (3-5 years)		5:00-5:45			Training focuses on the basics of
Cheer 101 (6-9 years)	HEAT:		5:30-6:30		cheerleading and tumbling (at each athlete's level). These classes are a
Cheer 101 (10+ years)			6:30-7:30		great preparation for athletes who
Cheer 102 (must have back walkover)	<u> </u>			5:00-6:00	are interested in our London Heat All Star programs (competitive).

CLASSES WILL FILL QUICKLY! REGISTER NOW TO AVOID DISAPPOINTMENT REGISTRATION INFORMATION: Phone: 519-652-1385 Online: www.londongymnasticsacademy.com www.londonheatcheerleading.com E-Mail: info@londongymnasticsacademy.com	SUMMER 2019 SESSION FEES3/4 hour class- \$145.001 hour class- \$185.001 ½ hour class- \$238.002 hour class- \$310.00			
info@londonheatcheerleading.com         FB:       https://www.facebook.com/londongymnasticsacademy/         https://www.facebook.com/londonHeatCheerleading/         Rec Director:       Suzanne Brodhurst	<ul> <li>All Class and Registration fees are subject to HST.</li> <li>Fees are non-refundable and there are no make-up classes (including due to inclement weather).</li> <li>\$10 discount for first sibling, \$20 for second sibling, etc.</li> </ul>			
Cheer Director: Suzanne Brodnurst Cheer Director: Jamie Matte Note: Classes may be added, cancelled, changed or rescheduled at the sole discretion of the Directors.	<ul> <li>Gymnastics Ontario/Reg'n Fee - \$40 + HST (non-refundable). This fee covers each athlete from July 1<sup>st</sup> or from the date of registration until June 30<sup>th</sup> of each year.</li> </ul>			